Hotel Mölndalsbro

Fyrstjärnigt hotell med klassisk inredning

boka hotell i MölndalDet tar inte mer än tio ynka minuter att ta sig från Hotel Mölndalsbro till Göteborgs centrum. Dessutom är detta hotell ett högklassigt, fyrstjärnigt hotell med toppmodern komfort. Hotell Mölndalsbro har 42 gästrum belägna bekvämt vid den stora knutpunkten Mölndalsbro.

Inredningen i de exklusiva gästrummen går i klassisk stil och drar lite åt det marina hållet. Här sover man skönt i fräscha sängar och lugn miljö. Saker som minibar, luftkonditionering, trådlöst internet och platt-TV ingår i alla rum.

Hotel Mölndalsbro arrangerar din konferens

Vill man hålla konferens i Mölndal erbjuder Hotel Mölndalsbro arrangemang med personlig touch på utvalda konferenscentrum runt om i Mölndal. Här kan man hålla trevliga möten som får alla att känna sig avslappnade och välkomna. Man kan välja konferenslösningar med eller utan mat, och man får tillgång till modern teknisk utrustning.

Prisvärt weekendpaket

boka ett hotell i MölndalOm man planerar en helg i Göteborg tänker man sällan på alternativet att bo i Mölndal, men det är ett mycket smidigt alternativ. Härifrån tar man sig in till storstadens centrum snabbare än från många platser i själva Göteborg. Bokar man ett weekendpaket hos oss får man fri entré till massor av aktiviteter i Göteborg.

Klicka här för att se mer hotell i Mölndal.