Restauranger

Fashion House Restaurang

restaurang i MölndalFashion House Restaurang är en mycket uppskattad lunchrestaurang som, trots sitt läge i en kontorsbyggnad, är öppen för alla. Här får man välja fritt från en väldigt generös och inspirerande salladsbuffé, dessutom är personalen väldigt trevlig och tillmötesgående. Varmrätterna är varierade men tar ibland slut fort – ett toppval av lunchställen i Mölndal!

Sokrates Taverna

Sokrates Taverna är, föga förvånande, en restaurang inspirerad av köken kring Medelhavet, mest av allt det grekiska. Atmosfär och inredning är hur mysiga som helst och maten är ljuvlig. Här sitter man gärna i flera timmar och äter goda måltider och sippar på välsmakande drycker. Take-Away erbjuds också.

Revekärr Pizza D’Or

Revekärr Pizzador är en populär pizzeria som bakar pizzor helt efter dina önskemål. Pizzorna älskas för sitt tunna, frasiga bröd, sin estetiska charm och de goda smakerna. Man kan äta pizzorna på plats i den enkla, gatuköksinspirerade miljön, eller ta dem med sig. Man kan också få pizzorna levererade. Vill man äta gott och billigt är Revekärr Pizzador ett suveränt val i Mölndal.

Kock & Rock på Hills Golvklubb

Kock & Rock är en exklusiv restaurang i direkt anknytning till Hills Golfklubb i Mölndal. Här får man äta riktigt flott, både mat och anläggning är av toppkvalitet och restaurangen är öppen såväl för lunchande privatpersoner som affärslunchande kollegor. Stora arrangemang som fester, bröllop och avslutningar är inga problem och känner man sig sugen på att utöka sina färdigheter i köket så kan man delta i någon av Kock & Rocks kurser i matlagning.

Krogar & Kaféer

Gunnebo Kaffehus & Krog

Detta är ett ljuvligt kafé beläget i Gunnebo slott. Hela verksamheten är KRAV-certifierad och bjuder på såväl lunchrätter som kaffe med tilltugg åt den sötsugne. Till jul serveras här julbord och alkoholrättigheter innehas. På Gunnebo Kaffehus och krog kan man äta och dricka fantastiskt gott i sanslöst vacker miljö.

Forscaféet

I Forscaféet kan man i lunchtid njuta av mumsiga pajer och sallader, solida husmansrätter – och dekadenta bakverk till kaffet efteråt. Miljön är inspirerad av 30-talet och känns både varm och vänlig.

Kråkans Krog

Kråkans Krog är ett mysigt hak med mycket personlighet. Här serveras ljuvliga rätter med italiensk anknytning och inredningen i rustikt trä får vem som helst att känna sig som hemma. Vill man inte äta här kan man ta en öl över en dartmatch i goda vänners lag.