Scandic Hotel Mölndal

Ett ljust hotell

boka hotell i MölndalDet man slås av allra först när man kommer in på Scandic Mölndal är ljuset som finns därinne. Taket i lobbyn är av glas, vilket ger en fantastisk känsla av rymd och lätthet.

I Mölndal finns mycket skoj att uppleva, vad sägs om den medeltida Kvarnbyn i stadskärnan? Eller en tur till Åbytravet? Dessutom ligger Göteborg väldigt nära vilket öppnar dörren för ett enormt utbud av upplevelser, som Liseberg och Scandinavium till exempel.

Allt man behöver

hotell mölndalPå Scandic Mölndal finns en härlig restaurang, en flott bar och ett fräscht wellnesscentrum med gymmöjligheter. Njut av poolbad, bastu och annat mys! Vidare erbjuds gratis parkeringsplatser och alla rum ger tillgång till kostnadsfri Wi-Fi.

Inredningen är klassiskt modern men sköna färgklickar mot en sober träinredning -även golven är av trä viket känns sofistikerat. De 208 rummen har alla egna badrum samt bekvämligheter som hårtork, strykbräda och strykjärn. Här finns TV med filmkanaler och en skön fåtölj att slappna av i. Sängarna är mjuka och sköna och bäddade med lyxigt sänglinne – bäddat för ett fantastiskt besök i Mölndal!

Klicka här för att se mer hotell i Mölndal.